PSD cere demisia urgentă a lui Orban şi Tătaru

0
Ludovic Orban cere ridicarea restricțiilor
- Reclama -

PSD solicită demisia imediată a premierului Ludovic Orban şi a ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru pentru eşecul catastrofal în gestionarea pandemiei SARS-CoV-2.

 

„Spitalele din întreaga ţară au fost puse în situaţii imposibile ca urmare a creşterii accelerate a cazurilor severe de COVID-19, iar DSP-urile au fost incapabile să ţină pasul cu avizarea reamenajărilor urgente la care erau nevoiţi să recurgă medicii pentru a-i putea trata pe toţi pacienţii, indiferent de locurile disponibile, aşa cum îi obliga tot Guvernul printr-un Ordin emis de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Vezi și Șeful Consiliului Judeţean Neamț, Ionel Arsene, prietenul infractorului Liviu Dragnea, lansator de fake-news

Medicii au fost şi sunt în continuare nevoiţi să aleagă între viaţa pacienţilor şi respectarea hotărârilor aberante venite de la Guvern. Este absolut revoltător ca cei care au creat acest haos să încerce acum să pună toată vina în seama salvatorilor de vieţi din prima linie. Este absolut jignitor, ca cei care au provocat această catastrofă sanitară să vină să-i acuze pe cei care, prin sacrificiu personal, au dus greul în această pandemie”, arată social-democraţii marţi, într-un comunicat de presă.

PSD reaminteşte opiniei publice faptul că, în lunile premergătoare tragediei de la Piatra Neamţ, ministrul Tătaru „a umplut sistemul de sănătate şi inspectoratele pentru situaţii de urgenţă  cu politruci, chelneri şi rubedenii”.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele