PSD dezminte existența unui conflict intern sau unul cu ALDE

0

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, întrebat cum comentează informațiile care au apărut în legătură cu un conflict pe care l-ar avea Executivul, respectiv Mihai Tudose, cu Liviu Dragnea, acesta a spus: “Nu există acest conflict, nu s-a discutat în BPN acest subiect și, sincer, informații pe surse nu comentez”.

El a adăugat că nu s-a discutat nici despre vreo remaniere, nefiind “un subiect în discuție”, singura temă discutată în BPN al PSD de luni fiind validarea prin vot a candidatului PSD la alegerile locale din municipiul Deva, Petru Mărginean.

“În ședința BPN de astăzi a PSD a fost un singur punct — validarea prin vot a candidatului nostru la alegerile din municipiul Deva, Petru Mărginean, și reiterarea întregului sprijin al partidului astfel încât Deva să aibă primarul pe care îl merită. Nu, nu au existat discuții în BPN legate de guvern”, a declarat Dobre la finalul BPN al PSD.

Nu există nemulțumiri în binomul PSD-ALDE. Nu există

Potrivit acestuia, nu există nici vreo nemulțumire legată de lipsa de asumare a guvernului pe diferite proiecte cum ar fi legile Justiției sau sesizarea la CCR: “Nu, nu există această nemulțumire făcută public, nici nepublic. Nu există!”.

Citește și PSD se joacă cu economia și cu salariile oamenilor spune deputatul USR Cristian Seidler

În opinia purtătorului de cuvânt, dacă președintele Senatului este nemulțumit de faptul că se vede cam rar cu Guvernul, “sigur se va putea face să se vadă mai des”.

Adrian Dobre a menționat că nu s-a discutat în BPN nici despre măsurile fiscale și eventualitatea de a renunța la split TVA de la 1 ianuarie 2018, dar a reafirmat poziția partidului conform căreia va fi respectat programul de guvernare. “Nu s-a discutat așa ceva, dar am afirmat în nenumărate rânduri și președintele Dragnea a spus și noi că această decizie are o susținere politică foarte fermă și merge înainte. (…) Decizia politică în acest caz este foarte fermă”, a arătat purtătorul de cuvânt al PSD.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele