PSD Iaşi: Cartea neagră a guvernării locale PNL

0
- Reclama -

Preşedintele social-democraţilor ieşeni Bogdan Cojocaru afirmă joi, într-un comunicat, că ”majoritatea proiectelor aflate acum în derulare în judeţul Iaşi au fost demarate sau finanţate sub administraţia social-democrată de la Consiliul Judeţean Iaşi, în timp ce ”peneliştii nu au adus investiţii, dar au pus Iaşul pe prima pagină a scandalurilor naţionale cu acuzaţii de fapte de corupţie”.

 

”După 3 ani de administraţie judeţeană penelistă, preşedintele social-democraţilor ieşeni Bogdan Cojocaru face o radiografie obiectivă asupra situaţiei din judeţ punctând faptul că majoritatea proiectelor aflate acum în derulare au fost demarate sau finanţate sub administraţia social-democrată de la Consiliul Judeţean Iaşi. „Peneliştii nu au adus investiţii, dar au pus Iaşul pe prima pagină a scandalurilor naţionale cu acuzaţii de fapte de corupţie. Proiectele majore lipsesc cu desăvârşire de la Consiliul Judeţean. Şi acum, când au trecut trei sferturi din mandat, cele mai importante lucrări se fac în continuare pe proiecte din perioada 2016 – 2020, când la conducerea judeţului a fost o echipă social-democrată” spune liderul PSD Iaşi.

Inundaţii în mai multe zone din judeţul Cluj

Cojocaru afirmă că ”Spitalul pentru Copii Sfânta Maria, inclusiv extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe, axa Iaşi – Suceava, lucrările de la Casa Nicolae Gane, cele de la Casa Pogor, investiţiile de la reţeaua de apă şi canalizare sunt câteva exemple de proiecte demarate sau finanţate în perioada social-democrată”.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele