PSD insistă cu mărirea alocațiilor copiilor

0
- Reclama -

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, spune că PSD va vota în Parlament pentru creşterea alocaţiilor copiilor. 

„Mâine, în Parlament, PSD va vota PENTRU creşterea alocaţiilor la copii”, afirmă Marius Budăi într-o postare pe Facebook. El susţine că ordonanţa prin care s-a amânat dublarea alocaţiilor va fi respinsă.

„Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului Orban-PNL prin care au amânat dublarea alocaţiilor de stat pentru copii va fi respinsă. Noi PSD ştim domnule Orban că PNL nu este interesat de copii pentru că aceştia nu votează dar ei sunt viitorul ţării şi merită dublarea alocaţiilor”, mai susţine Budăi.

Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Camerei Deputaţilor se află Proiectul de Lege privind respingerea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.2/2020 pentru prorogarea intrării în vigoare a art.I pct.1 din Legea nr.14/2020 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.9/2019 pentru modificarea şi completarea Legii nr.61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, precum şi pentru modificarea art.58 alin.(1) din Legea nr.448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap (PL-x 10/2020).

Citește și: Viorica Dăncilă completează dezvăluirile lui Toader. „Întâlnirea în patru a avut loc în Băneasa”

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele