PSD, ”pompierul piroman” în cazul grevei de la STB

8
v
greva stb

Liderul grupului PSD din Consiliul General, Aurelian Bădulescu, apreciază că primarul Capitalei, Nicuşor Dan, este ”singurul vinovat” pentru situaţia în care se află Bucureştiul din punct de vedere al traficului şi al lipsei de căldură.

 

„Nicuşor acuză pe toată lumea, când s-ar putea ca el să fie cel ce va primi această calitate din partea procurorilor DNA care fac în aceste momente percheziţii în biroul său. Printre altele acuză PSD de blocajul în care se află acum Bucureştiul din cauza grevei angajaţilor STB. Ieri, în loc să discute cu protestatarii şi să ajungă împreună la o soluţie, Nicuşor a ales să ignore doleanţele oamenilor, iar acum vom trage cu toţii ponoasele. O spun pe şleau: Nicuşor este singurul vinovat pentru situaţia în care se află astăzi Bucureştiul, de la trafic, la lipsa căldurii şi apei calde, la lipsa investiţiilor şi a proiectelor”, a scris fostul viceprimar al Capitalei, pe Facebook.

Vezi și Greva STB a dat Bucureștiul peste cap

Potrivit acestuia, greva nu este consecinţa „capriciilor” angajaţilor STB, ci a „încăpăţânării” lui Nicuşor Dan.

Adevărul este cu totul altul!

Violeta Alexandru, fosta șefă a PNL București, a arătat pe Facebook cine este inițiatorul grevei de la STB. Vasile Petrariu este lider sindical al STB și PSD-ist cinic care a pus interesul de partid, de gașcă politică, deasupra interesului bucureșteanului!

”Cam atât am de spus despre greva de la STB (Societatea de Transport București). În sindicate și în administrație trebuie să lucreze oameni care nu amestecă politica cu ceea ce au ei de făcut prin funcția sau poziția pe care o ocupă. Pentru că suferă cetățenii (greva aceasta nu asigură minimul necesar de mijloace de transport, așa cum ar fi normal). Indiferent de simpatiile politice ale unui om, trebuie să primeze competența și intențiile reale de a face treabă pentru oameni.
Când e 99% politică și, de fapt, 1% treabă și responsabilitate, se vede. În administrație există angajați care în loc să își facă datoria dau informații la PSD sau ascultă de comenzile de la PSD pentru că doar așa își menține PSD pârghiile prin care ajunge la putere. Și îi mențin și pe cei care le-au fost loiali pe unde sunt ei. PSD nu intră în competiții electorale cu mijloace corecte. Ei blochează, își concentrează atenția pe sabotaj și blocare a oricărei intenții de a face treabă.
PSD forțează să preia controlul, prin metodele lor, în Capitală. Deja se vede.”

8 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele