PSD pune la cale organizarea unui miting de susținere a Vioricăi Dăncilă

0

Daca mitingul pentru susținerea familiei tradiționale este istorie, mitingul pentru susținerea actualului prim-ministru al PSD este tot mai aproape.

PSD va anunța marți data mitingului de susținere a premierului Viorica Dăncilă, ce mai probabil acesta urmând să fie în data de 9 iunie, așa cu, vor mai mulți lideri PSD, au declarat surse politice pentru Mediafax.

“Încă nu este stabilită data. Probabil că mâine(n.r.: marți) vom stabili data. E prematur să spunem acum. Ținem legătură între noi. S-ar putea să fie 9 iunie”, a declarat unul dintre sociali democrați, pentru Mediafax. Acesta a mai precizat că trebuie să se țină cont și de liderii care sunt la mare depărtare Vaslui, Suceava, Botoșani, Satu Mare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că, dacă guvernarea va fi preluată în mod nelegitim, atunci PSD va utiliza ”toate mijloacele legale, constituţionale, publice, sociale pentru ca votul cetăţenilor din decembrie 2016 să fie respectat”, inclusiv un miting de susţinere a premierului.

Citește și Mihai Tudose despre mitingul de susţinere a Vioricăi Dăncilă:Sunteţi căsătorit? Vă căsătoriţi în fiecare zi?

Președintele Klaus Iohannis a cerut, în mod repetat, demisia premierului Dăncilă, însă șeful Executivului a anunțat că are susținere din partea majorității parlamentare și nu va onora cererea.

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele