Claudiu Manda, PSD se aliază cu Elena Udrea în lupa contra DNA

0

Claudiu Manda, Președintele Comisiei parlamentare de control asupra activității SRI, a anunțat că Elena Udrea va fi audiată joi în comisia parlamentară.  Pe lângă Udrea care a confirmat prezența, fostul șef al statului Traian Băsescu va fi audiat în aceeași zi, dacă programul îi va permite.

De asemenea, Manda a precizat că, tot în această săptămână, miercuri după amiază, va fi audiat din nou fostul ofițer SRI Daniel Dragomir și fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Puțura, arestat în prezent.

Pentru Claudiu Manda este vitală o reușită împotriva șefei DNA, Laura Codruța Kovesi dat fiind că este creditat de liderul PSD, Liviu Dragnea cu un vot în alb, odată cu numirea în această funcție. Surse politice susțin că Mandea este un apropiat al Olguței Vasilescu, PSD-ista de la ministerul muncii, lansată în politică în infamul PRM al lui Vadim Tudor, apoi exilată de acesta.

Citește și

Lia Olguța Vasilescu se opune majorării alocațiilor copiilor

Practic, Președintele Comisiei parlamentare de control asupra activității SRI trebuie să folosească toate resursele pe care le are la dispoziție pentru a-l scăpa de Liviu Dragnea de DNA. Dacă liderul PSD primește o nouă condamnare, atunci Dragnea trebuie să meargă după gratii pentru doi ani, condamnare primită în dosarul referendumului.

Claudiu Manda, senator PSD de Dolj este considerat de Rareș Bogdan un ”impus” politic: ”Sunt absolut şocat. Sunt şocat de cât de jos poate să ajungă Guvernul României. Este inadmisibil. Claudiu Manda cred că nu ştie să calculeze nici măcar TVA-ul de pe o factură. Cum să-l pui pe Claudiu Manda, doar pentru că este noul iubit, este noua idilă din PSD, cu Olguţa Vasilescu şi pentru că a organizat o lansare?”, a spus realizatorul Realitatea TV, citat de Pagina de Politică.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele