PSD și rețeaua mafiei de asuprire și păcălire electorală a românilor. Cancerul peste România

0

Catalogat ca zmeul momentului și lider suprem al puterii politice, tătucul Teleormanului, vremelnic aflat în zona de influență a unei lumi în care se pare că totul e posibil sfidează jurnaliștii cu replici scârbavnice ale unui parvenit ghiftuit.

După ce jurnaliștii de la Rise Project l-au dat în vileag scoțându-i la iveală în anchete jurnalistice bine documentate afaceri dubioase și desfătări trupești prin zone tropicale, Liviu Dragnea întrebat de reporteri ce a făcut cu milionul dispărut, a răspuns în scârbă că a cumpărat cocotieri.

Fără de tăgadă dezvăluirile celor de la Rise Project țin mărturia nimicniciilor lui Dragnea. Citiți totul pe larg în materialul Dragnea Brazilianul.

Dragnea este doar un produs PSD, căci partidul căpușă e în tot și în toate de mult timp.

Cel mai negru coșmar al românilor începe atât de dulce, sărăcia copleșind populația, tâmpirea oamenilor venind direct de la televizor. Frica se instaurează repede din lipsă de educație, iar oamenii se îmbolnăvesc din cauza sistemului precar de sănătate. Totuși românii sunt miloși și le mai dau o șansă călăilor care le spulberă speranțele.

Metehnele vechi au făcut furori și la ultimele alegeri, liderii PSD, fără scrupule împingând biserica în campania electorală, așa cum au făcut de fiecare dată.

Biserica Ortodoxă Română a intrat în campanie electorală. O înregistrare explozivă, prezentată de România Liberă, scoate la iveală implicarea bisericii în în alegerile parlamentare, prin intermediul mitropolitului Ardealului Laurențiu Streza.

În înregistrare ar fi liderul PSD Hunedoara și candidatul pe primul loc la Camera Deputaților, Laurențiu Nistor. Acesta explică cum preoții ar urma să îi îndemne pe credincioși să voteze cu PSD sau ALDE la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Bărbatul se laudă că a avut o întrevedere cu mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza. În acest context, mitropolitul Ardealului i-ar fi spus că PSD este „singurul partid care mai poate salva România” astfel că, din acest motiv, i-ar fi dat asigurări că va discuta cu preoții să îi îndemne pe români să voteze pentru social-democrați.

Administrația publică este înțeasată de paraziții partidului. Rudele și apropiații clanurilor din spatele organizațiilor județene ale PSD au întâietate după câștigarea alegerilor și stau la masa împărțirii fructului atât de râvnit. Aceștia sunt însetați putere, adoră munca la stat, contractele fictive și pozițiile de influență.

PSD-ul este buba care a creat pomenile electorale și întreaga rețea subterană de fraudă și devalizare a statului român. Pe lângă isprăvile lui Dragnea, să nu uităm de cele ale lui Adrian Năstase, Nicușor Constantinescu, Viorel Hrebenciuc, etc. Toți judecați și condamnați la ani grei de pușcărie.

Nota redacției: Oamenii cinstiți nu ajung la pușcărie. Restul sunt mituri!

Autoritățile locale sunt stat în stat

Să nu uităm de tragica oroare a sclavilor din Berevoești, Argeș desprinsă parcă din Evul Mediu. Presa vremii scria că dosarul FERMA SCLAVILOR s-a extins! Investigatorii îl vizează pe primarul comunei Berevoieşti – Florin Proca. Conform primelor date, acesta ar fi ştiut tot timpul ce se întâmplă în comuna sa şi ar fi închis ochii având un soi de blat cu torţionarii. Mai mult, surse judiciare afirmă că sclavii torturaţi ar fi fost folosiţi inclusiv pentru construcţia unei vile şi a unei păstrăvării aparţinându-i primarului!

„Pe mine nu m-a anunțat nimeni de această anchetă. Am aflat astăzi de dimineață despre descinderi, la primărie. De la dumneavoastră, din presă, aflu aceste lucruri. Nu există așa ceva. Nu știu ce declară ei, va dați seama! De ce declară așa! Dar la mine la păstrăvărie… nu e păstrăvăria mea… Nu a lucrat absolut nimeni, va dați seama! Nici nu am avut idee că există așa ceva acolo, în sat… Ba, mai mult, există o sesizare oficială înregistrată la Poliţie în 2015, din partea Primăriei Berevoiești, prin care eu aduc la cunoștință faptul că ar exista niște persoane minore suspecte în zona respectivă! Practic, am cerut sprijinul autorităților. Nu pot da mai multe detalii pentru că nu vreau să intervin în ancheta oamenilor legii, dar mai departe…. Că eu aş fi implicat… Evident că niciodată nu cunoșteam așa ceva! Nu pot să ştiu ce declară ei, de ce declară așa ceva! Nu am nicio implicare în acest dosar, nu am fost vizat, nu am fost citat, nu am fost chemat la audieri şi, vă repet, nu am nicio implicare” – a fost prima declarație dată de primarul Florin Proca.

Acesta este doar un exemplu nedemn democrației și prosperității statului român.

Baronii județeni hăituiți de dosare penale au pus șaua pe județe prin interpuși tinerii și beizadele de la PSD. Aceștia sunt scoși astăzi la înaintare în funcții grele, injectați la partid ani de zile cu sindromul supunerii, precum copiii luați tribut de către turci încă din fragedă pruncie pe vremea vechiului Imperiu Otoman.

România săracă

Un fapt care face ca oamenii să aibă cea mai mică speranţă de viaţă.

Tragic, dar adevărat: aproape jumătate dintre români trăiesc la limita sărăciei.

Acestea sunt rezultatele unor studii de specialitate care ridică noi semne de întrebare privind evoluţia României în ultimii 22 ani.

România a trecut pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte riscul de sărăcie sau excluziune socială, în condiţiile în care rezultatele oficiale ale recensământului confirmă scăderea populaţiei la circa 19 milioane de persoane, iar aproximativ jumătate dintre români se află în această situaţie.

Japonezii de la Nomura sunt printre cei mai pesimişti analişti din lume în privinţa României. În septembrie anul trecut, ei au afirmat, într-un alt studiu, că suntem ţara europeană cu cel mai mare risc de foamete. Analiştii clasau ţara noastră pe locul 12 din 180 de state în topul vulnerabilităţii la creşterea preţului alimentelor.

Din pricina nivelului de trai scăzut şi a grijilor, românii decid să îşi pună capă zilelor. Depresia duce la aproape opt sinucideri pe zi. Acesta este tragica cifră a anului trecut, la nivel naţional. Numai în Bucureşti se înregistrează o sinucidere la două zile. Cea mai frecventă metodă aleasă este spânzurarea.

Cu toate acestea, dezumanizarea PSD-istă a puterii actuale nu ezită să își scape hoții de la pușcărie și cu orice risc, fără scrupule adoptă hoțește în toiul nopții ordonanțe de urgență.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele