PSD vrea moțiune de cenzură în august

0
romascanu psd
Lucian Romașcanu

Am putea avea o moțiune de cenzură la adresa Guvernului la jumătatea lunii viitoare, a transmis purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu. Politicianul a afirmat că partidul său susţine ideea unui guvern de uniune naţională care să organizeze cele două runde de alegeri programate anul acesta, respectiv localele și parlamentarele.

 

„În mod normal, moţiunea de cenzură ar trebui să se întâmple destul de repede. (…) Deci, undeva probabil că la mijlocul lunii august ar trebui să avem această moţiune de cenzură. Noi am sperat să nu fim obligaţi să depunem moţiune de cenzură în stare de alertă, dar această prelungire constantă fără votul Parlamentului a stării de alertă poate să aibă această justificare din păcate pentru Guvern, aceea de a se ţine de poziţiile pe care le au. Sperăm să avem cât de curând un alt Guvern pentru că, din păcate, toate semnalele pe care le-am tras şi toate problemele pe care şi media şi noi le-am adus la cunoştinţa publică nu au făcut din acest Guvern un guvern mai performant, deci singura soluţie este ca acest Guvern să plece acasă”, a spus Romșacanu în conferință.

Incredibil, PSD vorbește despre hoție: Guvernul Orban ”să nu mai fure”

Romașcanu a mai adăugat că cei care vor sprijini moţiunea de cenzură, probabil şi cei care vor propune următorul Guvern.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele