Putin tremură necontrolat, propaganda rusă îl acoperă, specialiștii spun că este grav bolnav

1

Vladimir Putin a fost surprins într-o ipostază care aduce din nou în discuție starea lui de sănătate. Liderul de la Kremlin a tremurat necontrolat în timpul unei întâlniri cu Lukașenko.

Televiziunile ruse au tăiat momentul, dar scenele controversate au apărut totuși în spațiul public.

Acesta este momentul cenzurat de televiziunile ruse în care Vladimir Putin nu își poate controla mâna dreaptă care tremură. Și picioarele îi tremură și pare că reușește cu greu să facă pașii spre Lukașenko. La un moment dat se prinde cu mâna dreaptă de reverul hainei pentru a masca astfel mișcarea necontrolată.

Întâlnirea dintre cei doi lideri a avut loc în februarie, cu o săptămână înainte de invazia în Ucraina. Atunci toate televiziunile au cenzurat momentul întâlnirii dintre Putin și Lukașenko si au prezentat evenimentul fără imaginile care acum, odată cu apariția pe internet, ridică mari semne de întrebare. Unele imagini îi arată pe cei doi în plan apropiat, în așa fel încât să nu se observe cât de greu se deplasează Putin.

Specialiștii au analizat îndelung și imaginile făcute publice de televiziunile ruse de la întâlnirea recentă între Vladimir Putin și ministrul Serghei Șoigu. În imagini, Putin se ține în mod bizar cu o mână de masă, iar cu cealalată de mânerul scaunului.

Presa internațională dezbate amplu subiectul privind starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Specialiștii în medicină psihosomatică, medici psihiatri sau neurologi din lume au analizat limbajul trupului liderului de la Kremlin și sunt de părere că starea lui Putin nu este una bună.

Te-ar intersa și: Ungaria va plăti gazele şi petrolul provenite din Rusia în ruble

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele