Q Magazine, încă un contract cu o instituție condusă de PSD: 112.000 de lei pentru brandul turistic al județului Neamț

0

Firma care editează revista Q Magazine, condusă de Floriana Jucan, a primit prin încredințare directă de la Consiliul Județean Neamț, condus de PSD-istul Ionel Arsene, un contract de 112.000 lei pentru crearea brandului turistic al județului Neamț.

Conform unui anunț postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) și citat de publicația Știri-Neamț.ro, firma care a câștigat contractul în valoare de 112.000 lei fără TVA, este SC Babilon Press SRL, cea care editează Q Magazine. Anunțul a fost postat pe data de 31 august 2018, iar câteva zile mai târziu (pe 5 septembrie) contractul a fost atribuit firmei respective, scrie Știri-Neamț.ro.

În decembrie anul trecut, aceeași firmă primise de la Primăria Sectorului 5, condusă de PSD-istul Daniel Florea, un contract de 47.000 lei pentru editarea a o sută de albume “Români de Centenar”. La firma Babilon Press sunt acționari Floriana Jucan (90%) și Petra Obretin (10%), potrivit datelor de la Registrul Comerțului, potrivit HotNews.ro.

Ionel Arsene este unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, el sprijinindu-l pe liderul PSD în toate bătăliile publice din ultimii ani.

Q Magazine s-a remarcat în ultima perioadă prin articole care au preluat și sprijinit narativul PSD – ALDE: demonizarea luptei anti-corupției și atacurile la justiție. Ultimele episoade recente: un atac la Gabriela Firea însoțit de o odă la adresa lui Liviu Dragnea, plus o scrisoare în care un fost diplomat american critică lupta anti-corupție, pe modelul scrisorii lui Rudy Giuliani.

Citește și Teodor Meleşcanu, dosar penal la Parchetul general după ce şi-a numit fiul vitreg consul general la Strasbourg

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele