”Rădoi rămâne la naţională”

0

Selecţionerul Mirel Rădoi va rămâne la conducerea echipei naţionale, a declarat Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu.

 

“Se bucură de suţinerea federaţiei. A fost o întâlnire în ziua sosirii din Armenia, miercuri, joi, s-a întâlnit cu Burleanu şi Stoichiţă. Au stat într-o întâlnire, o oră, două, şi a primit susţinerea celor doi, a federaţiei. Da, rămâne la naţională. Da, rămâne selecţionerul României. I s-a cerut un material de analiză, pe care-l să-l furnizeze cu staff-ul lui. Să-şi analizeze fiecare faptele bune şi fiecare ce a făcut”, a spus Vochin.

La Digi Sport, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a confirmat că Rădoi este susţinut în continuare de federaţie. “Nu a fost vorba de dorinţa sa de a pleca. A fost mai mult decât corect, acceptă orice fel de hotărâre a FRF pentru binele echipei naţionale. Acceptă orice. Asta a fost sinteza. Concluzia este că îl susţinem în continuare la echipa naţională. Întotdeauna se fac analize asupra a ceea ce se întâmplă. Este o regulă obişnuită în cadrul federaţiei. În următoarea perioadă Mirel şi colaboratorii lui trebuie să-şi facă lor o analiză şi discutăm, să încercăm să se repare tot ce s-a stricat”, a afirmat Stoichiţă.

Mesajul Papei Francisc de Paște

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele