Radu Mazăre şi activităţile din închisoare: citeşte, se uită la seriale turceşti şi se învârte în cerc

0

Gabriela Mazăre a oferit detalii despre viața din închisoare a fostului edil de Constanţa și despre modul în care îşi petrece timpul.

„Colegii l-au primit foarte bine. Cei cu care e acum (n.r. – în celulă) sunt niște turci. El se uită la seriale turcești. Citește. Mi-au spus că e foarte bine, chiar și cu cei cu care e în cameră. Nici nu intră în contact cu prea multă lume”, a spus Gabriela Mazăre, mama fostului primar de Constanța.

Aceasta a explicat că, în orice caz, perimetrul curții exterioare este unul destul de mic, motiv pentru care Radu Mazăre nu poate să facă prea multe lucruri pentru a-și ocupa timpul.

„Afară este un perimetru care e destul de mic. Pur și simplu se învârte în cerc. Că altfel, ca să facă mișcare n-are cum. E betonat. El ar mai face excercitii. Vrea să meargă în casă, dar n-are cum. Mi a zis ca se invarte în cerc acolo 2 ore”, a afirmat doamna Mazăre, potrivit B1.ro.

Nu în ultimul rând, ea a precizat că Radu Mazăre ar putea începe munca în închisoare chiar de săptămâna viitoare.

„S-ar putea de săptămâna care vine, nu se știe exact, să-l ducă la muncă. El își dorește. Ar putea fi dus la mai multe secții – ceva reparații auto sau la tâmplărie”, a spus Gabriela Mazăre.

De asemenea, Radu Mazăre și-a cerut iubita în căsătorie, din închisoare. Anunțul a fost făcut în urmă cu doar câteva zile chiar de fratele lui, care a precizat că nunta va avea loc în aceeași zi cu cea a colegului de celulă. Între timp, avocatul său a oferit mai multe detalii despre evenimentul care urmează să aibă loc în penitenciar.

„Am fost la penitenciar, i-am pregătit dosarul lui Radu, cu declaraţia Roxanei, am depus dosarul cu certificatele lor de naştere şi cererea pe propria răspundere. Radu este foarte bine, citeşte, se plimbă de la 10-12 în curtea penitenciarului, face puţin sport, se pregăteşte pentru căsătorie. Mâine va fi înregistrat dosarul, urmează să se facă şi să fie depuse şi analizele, apoi aşteptăm aprobarea Administraţia Naţională a Penitenciarelor”, a declarat avocatul Lizeta Haralambie.

Sursa: www.b1.ro

Citeşte şi Radu Mazăre rămâne la Rahova

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele