Rapid a câștigat lupta pentru nume și siglă la Curtea de Apel

0
- Reclama -

Clubul din Giulești a anunțat că instanța a admis apelul său privind mărcile “Rapid”, în litigiul cu o altă grupare – AFC Rapid.

Trebuie spus că dacă ar fi pierdut, gruparea din Liga 1 ar fi trebuit să nu mai folosească denumirea de “Rapid”.

Curtea de Apel București a pronunțat astăzi (miercuri n.r.) soluția în primul dintre cele două litigii privind mărcile “Rapid”.

Mai exact, în acest prim dosar, FC Rapid 1923 a solicitat anularea mărcii verbale „Asociația Fotbal Club Rapid București” (înregistrată în anul 2017), iar partea adversă a cerut instanței înlătularea mai multor mărci, constând în embleme folosite anterior de clubul nostru, UFC Rapid și Giuleștina. Apelul FC Rapid 1923 a fost admis în totalitate, Curtea de Apel București anulând marca Asociația Fotbal Club Rapid București și păstrând valabilitatea celorlaltor mărci din portofoliul achiziționat de la societatea falimentară Rapid. În cel de-al 2-lea dosar, privind înregistrarea mărcii, constând în sigla actuală a clubului nostru, soluția urmează a fi pronunțată în zilele următoare”, se arată într-un comunicat oficial al echipei de lângă Podul Grant.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele