Rapidul Primăriei Sector 1 are planuri mari pe bani publici

0

Noua echipa de fotbal Rapid, patronat de o primărie de sector, și-a prezentat astăzi echipa de conducere: președinte – Daniel Niculae, director tehnic – Daniel Pancu, manager va fi Ovidiu Burcă, iar antrenor Constantin Schumacher. 

„Este o zi importantă pentru Rapid și pentru Primăria Sectorului 1. Dorim promovarea în fiecare an, până vom ajunge în Liga I. Am semnat deja documentele ca nouă echipă să joace sub titulatura de FC Rapid din prima etapă, iar de la Guvern am solicitat utilizarea bazei Pro Rapid. Vom finanța și alte sporturi și cluburi, iar acum avem o solicitare de la Dinamo pentru susținerea echipei de handbal pe care o vom discuta în consiliul local”, a declarat primarul  Daniel Tudorache.

„E vorba de un proiect de amploare, de lungă durată. Așteptăm suporterii rapidiști, dar și foștii jucători rapidiști să ni se alăture. Vom pune mult accentul pe Academia de copii și juniori, în afară de prima echipă, deoarece de acolo vin valorile în sport”, a declarat Daniel Niculae.

Bugetul asigurat de primărie este  de 320.000 euro, primele meciuri acasă se vor disputa pe Stadionul Giulești, iar când arena va intra în reconstrucție în vederea EURO 2020, se va încerca închirierea unor alte arene, inclusiv a Arenei Naționale.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele