Raportul despre OZN-uri al Congresului SUA, după prima audiere din ultimii 56 de ani

0

US Army are în baza de date rapoarte cu circa 400 de întâlniri „de gradul 3”, a dezvăluit un oficial în prima audiere publică a Congresului pe această temă din 1966, anunță Axios.

Concluzia generală ar fi că raportările „sunt frecvente și continuă”. Au existat 11 incidente la limită între obiecte necunoscute și mijloace militare americane, a declarat Scott Bray, directorul adjunct al Serviciului de informații al Marinei.

Totodată, membrii serviciilor americane nu au înregistrat nicio coliziune sau comunicare directă cu fenomene aeriene neidentificate, a precizat același oficial.

Amintim, Pentagonul a făcut vâlvă anul trecut, când a publicat un raport în care spune că nu a găsit dovezi ale existenței extratereștrilor în urma acestor incidente.

Anumite videoclipuri din rapoarte au fost publicate de Pentagon în 2020, inclusiv imagini înregistrate de camerele cu infraroșu montate pe avioane de vânătoare.

Armata atribuie frecvența crescută a observațiilor prezenței dese a dronelor comerciale în apropierea unităților militare și la îmbunătățirea echipamentelor de senzori care detectează resturi în spațiul aerian militar, a precizat Scott Bray.

De asemenea, frecvența ar putea fi atribuită și faptului că Pentagonul a încurajat recent membrii serviciilor militare să raporteze orice lucru anormal în timp ce se află pe mare sau în aer.

În fine, concluzia anchetatorilor a fost că nu au găsit niciun material de epavă „care să nu fie în concordanță cu faptul că ar fi de origine terestră„, a spus directorul adjunct al Serviciului de informații al US Marines.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele