Rareș Bogdan aruncat de Realitatea Plus și de România TV în scandalul șpăgilor de la Otopeni

1
- Reclama -

Rareș Bogdan este politicianul aruncat de Realitatea Plus și de România TV în cazul șpăgilor enorme, de zeci de milioane de euro, de la Aeroportul Henry Coandă Otopeni, investigat de DNA. Eurodeputatul răspunde că “pe unii îi deranjează prezența mea în spațiul public”. Amintim că Realitatea este deținută de familia Păcuraru – infractor care a fost condamnat pentru furt din Poșta Română – și România TV aparține fostului deputat PSD, penal periculos, acum fugit din țară.

 

CITEȘTE: DNA: Șpăgi de zeci de milioane de euro la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni

La România TV, Victor Ciutacu l-a întrebat pe Rareș Bogdan dacă e reală informația că e implicat în dosarul de corupție de la Aeroportul Otopeni, subliniind că se vehiculează că unul dintre cei arestați l-ar fi denunțat că a cerut șpagă. În replică, Rareș Bogdan a spus că a ținut să intre în direct la România TV pentru că această informație ar fi fost difuzată toată ziua, nefiind veridică.

„Se spune că Bălan (presupusul intermediar al șpăgilor, Bălan Cristian Dumitru – n.red) te-a denunțat că ai cerut șpagă”, i-a spus Ciutacu eurodeputatului Rareș Bogdan.

- Reclama -

„Cineva încercă denigrarea mea. Poți să zici despre Rareș Bogdan orice, că mă îmbrac nu știu cum, că port batistuță, că n-am păr. Dar eu am ce îmi trebuie. Oricine mă cunoaște știe că am din ce să trăiesc…”, a răspuns Bogdan.

Ciutacu a insistat: „Excluzi că cineva ar fi putut face un denunț pe numele tău…după modelul DNA?”.

Rareș Bogdan a răspuns că el e de bună credință, iar ca să facă DNA ceva de genul sugerat „ar trebui să existe o sămânță de adevăr”, situație care nu e valabilă în cazul său. În mod curios, Rareș Bogdan a indicat alți „jurnaliști” pe care el i-ar cunoaște și despre care știe că „lingeau clanța” pe la Aeroport, iar acum „ei încearcă” să-l compromită, fără însă să dea vreun nume.

„N-am de ce sa îmi fie frică. Eu n-am cerut nimic. Dar știu doi, trei jurnaliști prezenți la lins clanțe care veneau pe acolo: dați-ne ceva. Faptul că ei încearcă acum o compromitere a mea este… Repet, unul dintre cei arestați a fost director pe vremea administrației Cuc, n-avea nicio legătură cu liberalii…că mă justific acum prin această prostie, dar chiar nu văd ce legătură aș putea avea eu” a spus Rareș Bogdan, adăugând că mulți îl cred pe el mai important și mai influent decât este, lucru neadevărat. „Eu n-am fost nici ministru, nici director de aeroport…”, a adăugat Bogdan.

Aeroportul Henry Coandă Otopeni, Duty free
Aeroportul Henry Coandă Otopeni, Duty free
Aeroportul Henry Coandă Otopeni, Duty free
Aeroportul Henry Coandă Otopeni, Duty free

Eurodeputatul a repetat că a fost avertizat că urmează compromiterea sa și că s-a încercat același lucru și prin intermediul dosarului „măștilor”: „Am fost avertizat că dacă voi continua să fac ceea ce fac în prezent, că spun tot ceea ce nu-mi convine la Bruxelles, se va încerca compromiterea mea”.

În mod evident, Ciutacu l-a chestionat pe Rareș Bogdan cine avea astfel de informații, cine l-a avertizat: „De servicii, de cine ai fost avertizat?”.

„Nu, am fost avertizat de prieteni, nu de servicii de informații”, a răspuns Rareș Bogdan.

„Nu ne dai nume, așa ar trebui”, i-a cerut Ciutacu.

„Ți le dau la o cafea”, i-a răspuns Rareș Bogdan, adăugând că el se numără printre politicienii care au avut cele mai dure poziții la Bruxelles pe tema conflictului din Ucraina și a altor probleme majore.

„Oricine mă cunoaște știe ca eu am din ce să trăiesc. Eu avertizez pe toată lumea că n-am nicio legătură cu astfel de chestiuni. N-am făcut nimic din ceea ce se tot repetă pe unele posturi/canale. N-am absolut nicio legătură cu Aeroportul Otopeni. Sigur că-s dezamăgit de ceea ce se încearcă… E ultimul dosar sonor de care încercă să mă lege. Au încercat și cu măștile. Eu n-am să tac..”, a mai comentat Rareș Bogdan.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele