Rareș Bogdan, cu drapelul pe scenă la Cluj: ”PSD și ALDE vor fi îngenuncheați”

0

Liberalii îşi doresc o Românie puternică, iar aceasta nu se poate construi decât cu români puternici, a declarat, duminică, la Cluj-Napoca, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Orban a participat la o întâlnire cu aleşii locali din regiunea de nord-vest, la care au participat peste 6.500 de persoane şi în faţa cărora au fost prezen

Bogdan a făcut aceste promisiuni cu un drapel al României în mână, cu o gaură în mijloc, despre care a spus că l-a primit de la ”frații noștri timișoreni”.

România va fi, începând cu 27, o Românie liberală. PNL va repurta prima mare victorie. Va fi prima din 4 victorii uluitoare. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și sub această flamură îi vom îngenunchea. PSD și ALDE vor fi îngenuncheați de dumneavoastră, iar România va fi în primul rând.” – a spus fostul jurnalist la Cluj-Napoca.

Canditaţi candidaţii PNL la alegerile europarlamentare.

“Noi, liberalii, ne dorim o Românie puternică, iar o Românie puternică nu se poate construi decât pe români puternici, care stau pe propriile lor picioare, care sunt dedicaţi, care au credinţă şi care au cu adevărat forţa, hărnicia şi determinarea să construiască un paradis pe pământ din această ţară”, a spus Orban, potrivit Agerpres.

În discursul sau, preşedintele PNL s-a referit şi la nunta Liei Olguţa Vasilescu cu Claudiu Manda, numindu-i pe aceștia ”păgâni”, pentru că și-au făcut nunta în postul Paştelui.

La rândul său, liberalul Rareș Bogdan, care este primul pe lista PNL la europarlamentare, a declarat pe scena din Cluj că – după alegerile europarlamentare din 26 mai – ”PNL va repurta prima mare victorie”.

Partidul Naţional Liberal a organizat duminică la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca ”Întâlnirea Regională Nord-Vest” cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare”.

Citeşte şi Rareș este pentru patriotism exact același lucru ca Gigi pentru religie

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele