Rareș Bogdan: Propunerea PNL pentru premier este Ludovic Orban

0
- Reclama -

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, miercuri, înaintea ședinței Biroului Executiv al partidului, că propunerea PNL pentru premier este Ludovic Orban și că liberalii au încredere totală în președintele Klaus Iohannis și vor merge pe varianta pe care acesta o propune.

 

„Avem totală încredere în președintele Iohannis, avem un parteneriat cu domnia sa și vom merge pe varianta propusă de președintele Iohannis. Ludovic Orban este premierul votat în Consiliul Național al PNL, deci PNL merge cu mandatul Ludovic Orban”, a precizat Rareș Bogdan.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă poate fi o variantă de premier, Rareș Bogdan a replicat: „Am fost singurul jurnalist care l-a apărat cu pieptul dezgolit, dar nu suntem juntă militară, suntem o țară democratică. (…) Doresc să fie un om în care PNL să aibă toată încrederea și în care Ludovic Orban să aibă toată încrederea”.

Liberalii vor merge la consultările cu președintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni tot cu Ludovic Orban ca propunere de premier, dar mandatul va fi de susținere a oricărei variante de prim-ministru dacă șeful statului va opta pentru o altă persoană, au declarat anterior pentru G4Media.ro surse din conducerea PNL.

- Reclama -

Citește și: Ludovic Orban poate fi din nou propus de către preşedintele Klaus Iohannis

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele