Rareș Bogdan vrea opoziție dură la PSD, Ludovic Orban îi lasă pe liberali în consilii de administraţie

0

Surse apropiate PNL susțin că Ludovic Orban l-a înlăturat pe europarlamentarul Rareş Bogdan din calculele pentru şefia PNL Bucureşti din alte cauze decât cele invocate oficial.

Rareş Bogdan ar fi cerut ca toţi liberalii care sunt în consilii de administraţie să demisioneze şi să înceapă o opoziţie feroce faţă de PSD, inclusiv în consiliile locale. Modelul ar fi cel al USR care nu se aliază cu PSD în consiliile locale sau în cel municipal niciodată. Susţinătorii lui Rareş Bogdan sugerează că aceste solicitări ar fi fost considerate inacceptabile de către liderii PNL.

La PNL Bucureşti se face curăţenie tocmai pentru că unii dintre şefii de sectoare au fost acuzaţi că sunt nostalgici ai USL, colaborează bine cu PSD şi chiar ar fi făcut blat cu social-democraţii.

Odată ce informaţiile privind înlăturarea lui Bogdan din calculele pentru Bucureşti au prins contur, au apărut şi susţinătorii la vedere.

Deputatul PNL Florin Roman a comentat pe Facebook: ”Când ai un singur “Number One” și tu vrei sa joci finala cu rezervele, asta înseamnă ca mergi la victorie? Prietenii știu de ce!”.

Citește Eurodeputatul Ramona Mănescu a demisionat din PNL și se înscrie în ALDE

Cu toate că locomotiva PNL în alegerile tocmai încheiate a fost Rareș Bogdan, acesta nu a fost invitat de Orban la Cotroceni: „Nu am fost la Cotroceni. Nu am fost, pentru că nu am fost invitat de liderul partidului. Au fost alţii acolo. Nu ştiu dacă mă place sau nu, a considerat că trebuie să fie alţii acolo. Eu am fost bun în campanie, asta e. Eu îmi ştiu locul. Eu şi Robert Sighiartău şi Alina Gorghiu am lipsit, au fost oameni foarte buni la Cotroceni”.

Totuși, Ludovic Orban nu a recunoscut niciun moment tensiunile dintre cei doi, ba chiar, a declarat că sunt prieteni şi că s-au lămurit nemulţumirile legate de participarea delegaţiei la Palatul Cotroceni.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele