Reacția lui Ponta la demisia ministrului Negrescu: “Se pare că cineva chiar și-a propus să ne scoată din UE”

0

Victor Ponta spune că demisia ministrului Afacerilor Europene este un semnal extrem de prost în contextul în care România se pregătește să preia președinția Consiliului UE de care Victor Negrescu s-a ocupat în mod special și conchide că ”cineva chiar și-a propus să ne scoată din Uniunea Europeană”.

”​Sper că această știre pe surse să NU fie adevărată / Victor Negrescu este unul dintre puținii actuali miniștri chiar pregătit pentru funcția sa, cu bune conexiuni pe plan european și , așa cum am spus de multe ori, unul dintre ultimii adevărat social – democrați din conducerea actuală a PSD . Cel mai grav este faptul că Victor Negrescu este Ministrul care a lucrat pentru pregătirea preluării de către România a Președinției semestriale a Consiliului UE de la 1 Ianuarie – ce mesaj transmitem noi la Bruxelles prin demisia sa? ”, scria Ponta, pe Facebook, cu puțin timp în urmă.

Deputatul a mai afirmat că demisia vine într-un moment extrem de prost pentru că marți vom avea aprobată în Parlamentul European o rezoluție extrem de negativă la adresa României – urmată de Raportul Comisiei Europene privind MCV ( la fel de negativ)!

”Se pare că cineva chiar și-a propus să ne scoată din Uniunea Europeană”, a conchis fostul premier, acuzând actuala putere că este controlată de ”oligarhi care vor să confiște total viitorul”.Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a depus demisia, au declarat pentru HotNews, surse politice covergente.

Decizia sa vine cu mai puțin de două luni de preluarea de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene. Victor Negrescu era responsabil cu proiectul de pregătire și exercitare a președinției rotative a Consiliului UE de către România.

Citește și Jurnalistă RISE Project: “Interesul public apare în toate legile invocate de cei care amenință în urma anchetelor Tel Drum”

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele