Redmi K50 Pro, primul telefon cu Bluetooth 5.3

0
Rredemi K50

Apar noi informații despre Redmi K50 Pro și K50 Pro+, mai exact la nivel de conectivitate. Astfel, cele două telefoane vor fi primele smartphone-uri de pe piață cu conectivitate Bluetooth 5.3.

 

De asemenea, avem și dual-GPS, NFC care nu vine chiar pe toate telefoanele de pe rafturile magazinelor, cât și un motor de vibrații puternic.

vezi și Apple a lansat la Barcelona iPhone SE 2022 aka iPhone SE 3

Ce mai aflăm din teasere proaspăt publicate pe contul oficial Redmi de Weibo este că Redmi K50 Pro va oferi și emițător infraroșu, astfel că vom putea folosi telefonul pe post de telecomandă pentru a controla televizorul sau orice alt dispozitiv compatibil. Revenind la mențiunea Bluetooth 5.3, ni se promite o latență scăzută în gaming, consum mai redus de energie și o protecție mai bună anti-interferențe

De asemenea, avem și suport pentru codecul audio LC3 aici. Noile telefoane au debutul programat pentru data de 17 martie, atunci când vom vedea și noi laptop-uri, routere și poate ceva purtabile. Redmi K50 Pro/K50 Pro+ vor oferi un design deosebit pentru panoul spate, cu microcristale ce redau un efect de ttip cristale de gheață strălucitoare.Vom avea camere de 108 mpx cu OIS pe ambele, iar diferențierea se va face la procesor, cu Dimensity 8100 pe K50 Pro, respectiv Dimensity 9000 pe K50 Pro+.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele