Referendumul pentru familie a ajuns și în inspectoratele școlare: Profesorii de religie au discutat oficial despre organizarea scrutinului

0

Profesorii de religie din cel puțin două județe au discutat în cadrul instituțiilor școlare laice despre organizarea referendumului pentru redefinirea căsătoriei în Constituție, după cum arată două publicații ale Bisericii Ortodoxe.

Astfel, la Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin din Reșița s-a desfășurat joi, 27 septembrie, o întâlnire de lucru a profesorilor de religie din cadrul Episcopiei Caransebeşului, la început de an școlar, potrivit Ziarului Lumina. În deschiderea evenimentului, profesoara Lavinia Popp a prezentat câteva materiale referitoare la organizarea referendumului pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Ea ”a explicat cât de important este acest demers pentru viitorul țării noastre”, potrivit sursei citate.

Citește și CTP despre România în dezbaterea din Parlamentul European: „Senzația de neam-prostie a fost greu de suportat”

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele