Regulile sunt pentru proști nu pentru Firea-Pandele

0

Săracii și fraierii își lasă copiii la porțile școlilor, mega șmecherii îi bagă în clase și fac și poze, ca să se laude pe Facebook. 

Gabriela Firea şi soţul său,  Florentin Pandele s-au fotografiat luni cu cei doi fii ai lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor.

 

Imaginile, în care niciunul dintre cei patru membri ai familiei Firea-Pandele nu poartă mască, au fost postate de Firea pe contul său de Facebook şi apoi şterse în condiţiile în care a fost criticată de unii dintre cei care i-au accesat pagina. Gabriela Firea a explicat pentru G4Media că părinţii şi copiii mici au avut voie în şcoală în grupuri de câte 5 pentru a prelua manualele, că era foarte dimineaţă şi că nu a interacţionat cu alţi copii sau părinţi.

“Sunt locuri in inima despre care nici nu stii ca exista, pana nu apare in viata ta un copil.” Sanatate, reusite, rabdare, incredere, puterea de a trece peste aceasta perioada grea le doresc tuturor elevilor, profesorilor, parintilor si bunicilor la inceput de an scolar!”, a scris Firea pe Facebook, postând mai multe fotografii cu soţul şi cu copiii săi la şcoală, inclusiv în sala de clasă.

Ulterior, după ce imaginea a fost criticată, inclusiv de europarlamentarul Cristian Ghinea, care a postat o imagine comparativă cu o sală de curs în care părinţii nu au avut acces, fotografia a fost ştearsă, rămânând doar cele făcute în faţa şcolii.

 

Citește și: OMS se aşteaptă la o nouă creştere a numărului de decese provocate de COVID-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele