Rehau construiește la Sibiu un hub de aproximativ 10 milioane de euro

0
rehau, construcție hub Sibiu

REHAU, grupul german de soluții pentru fereste, instalații, mobilă și automotive, a început lucrările la hub-ul regional în valoare de aproximativ 10 milioane de euro din județul Sibiu.

 

Construcția cu o suprafață totală de 52.900 metri pătrați va asigura facilități de depozitare pentru toate cele trei divizii ale REHAU Industries prezente în România – Window Solutions, Building Solutions și Furniture Solutions. În plus, hub-ul va îngloba și o linie de producție pentru înfoliere dedicată diviziei de ferestre și uși.

„Suntem încântați să începem lucrările de construcție la hub-ul cu ajutorul căruia vom reuși să răspundem mai rapid și mai ușor cerințelor clienților noștri din regiune. Business-ul nostru s-a concentrat întotdeauna pe deservirea clienților la cele mai înalte standarde, astfel că investițiile REHAU în această direcție sunt un pas firesc. România va deveni un punct de referință pentru afacerile REHAU din regiune, iar acest lucru ne oferă un motiv în plus să facem pași tot mai mari în drumul spre performanță”a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

Vezi și Modelul danez de educație va fi aplicat în creșele și grădinițele din Sectorul 1

Hub-ul va ajuta compania să deservească mai ușor piața regională și clienții, oferind servicii la o calitate superioară mult mai rapid, grație apropierii de drumurile europene. Pentru început, produsele REHAU vor pleca din hub-ul de la Sibiu către țările est-europene din proximitatea României – Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele