Remaniere: Pleacă de la Interne Carmen ”Liviu Dragnea” Dan

0

Pentru MAI, în locul lui Carmen Dan, se discută despre nominalizarea lui Nicolae Moga, senator de Constanța al PSD, ca șef peste minister.

 Ecaterina Andronescu ar putea scăpa de demitere, spun liderii PSD, care nu au găsit încă o variantă de ministru pentru Educație. ”Va fi schimbată doar dacă va fi găsit un profesor universitar care să o înlocuiască”, au explicat sursele citate, precizând că până în acest moment nu a fost identificată o astfel de persoană.

Ministrul Transporturilor , Răzvan Cuc, pentru a cărui înlocuire a făcut lobby intens în partid Niculae Bădălău, va rămâne și el pe post, după ce duminică, la alegerile PSD Telelorman, a promis pentru județul natal al Vioricăi Dăncilă 70 de kilometri de autostradă din ”Autostrada Sudului”, pod peste Dunăre la Zimnicea și centură ocolitoare tot la Zimnicea.

Citește și Clotilde Armand publică lista beizadelelor: copiii liderilor PSD, angajați pe bani grei la stat

Viorica Dăncilă a declarat că ministrul Cuc are ”o foaie de parcurs” și trebuie să își ducă proiectele la capăt.

Dăncilă a discutat cu toți miniștri și pe o parte a membrilor CEX la un picnic într-o pădure din Teleorman. Aici gazdă a fost ministrul Agriculturii, Petre Daea, aflat și el pe lista remaniabililor, acesta a pregătit o masă ca pe vremurile meselor tovărășești marca PCR.

Citește despre remanierea lui Meleșcanu: Remanierea o poate aduce Ramona Mănescu în locul lui Meleșcanu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele