Remus Pricopie a câștigat al treilea mandat de rector al S.N.S.P.A.

0

Remus Pricopie a câștigat al treilea mandat de rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Candidat unic la cea mai înaltă funcție de conducere a SNSPA, Pricopie a întrunit 88,16 % din numărul de voturi exprimate în scrutinul de miercuri, 11 decembrie. Amintim că Pricopie a putut candida la acest al treilea mandat speculând o prevedere din legea educației introdusă chiar în mandatul său de ministru al Educației.

 

Alegerile pentru funcția de rector al SNSPA s-au desfășurat miercuri, 11 decembrie. Prezența la vot a fost de 84,65% din numărul electorilor înscriși în liste, iar singurul candidat a fost Remus Pricopie, care a întrunit 88,16 % din numărul de voturi exprimate, anunță Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Tot miercuri s-au desfășurat alegerile și pentru funcția de președinte al Senatului SNSPA, unde a fost ales unicul candidat Iordan Gheorghe Bărbulescu, cu 90,91% din numărul de voturi exprimate. Prezența la vot a fost de 97,14 % din numărul electorilor înscriși în liste, precizează instituția de învățământ superior.

Citește și:Barometru SNSPA și IRSOP: Industria s-a plafonat la aproape toți indicatorii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele