Replica liderului opoziției din Ungaria, acuzat de Guvern că nu susține UDMR: „Ieșiți puțin din fundul criminalului de război Erdogan?

0

Campania electorală din România a produs un scandal la Budapesta, unde, în ultimele două zile, a avut loc un schimb de replici acid între liderul celui mai important partid de opoziție Momentum și reprezentantul Guvernului, Gulyás Gergely.

 

Potrivit index.hu, Gulyás Gergely a fost întrebat, în briefingul de joi, ce părere are despre faptul că liderul Momentum, András Fekete-Győr, îl susține pe candidatul USR PLUS la Președinție. Reprezentantul Guvernului l-a acuzat pe liderul Momentum că este agent sub acoperire.

András Fekete Győr a reacționat pe Facebook: „Gergely Gulyás m-a numit agent român sub acoperire. Gergely, nu aud ce spui, e ecoul… Ieșiți puțin din fundul criminalului de război Erdogan?”

András Fekete Győr a participat în 3 noiembrie, la Cluj-Napoca, la un eveniment de campanie electorală a USR-PLUS, unde l-a susținut pe candidatul la prezidențiale Dan Barna. Gestul liderului ungar a generat o serie de critici în spațiul public maghiar, András Fekete Győr fiind atacat că nu-l susține pe candidatul UDMR la prezidențiale, Kelemen Hunor.

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, s-a aflat joi în vizită la Budapesta.

Citește și: Audiența dezbaterii prezidențiale de la Europa FM: Peste 880.000 de vizualizări online, plus ascultătorii pe radio

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele