Replici la fileul din Madrid între Federer și Țiriac

0

Turneul ATP de la Madrid este disputat în teren, dar și în afara lui. Țiriac, șeful absolut al turneului, nu a fost de acord cu decizia lui Federer de a nu participa pe zgura spaniolă în 2018.

Țiriac spunea în aprilie 2018 că “Roger Federer este cu siguranță cel mai bun jucător din istorie, dar nu se comportă corect! Nu e corect ce mi-a făcut! Nu cred că abordarea sa este una dreaptă. Pur și simplu își alege turneele la care joacă.

Este greu de imaginat acest lucru în alte sporturi. Cum ar fi ca Lewis Hamilton să spună că nu merge la cinci curse de Formula 1 pentru că nu are chef?”, fusese replica lui Ion Țiriac.

Citește și Părerea lui Ion Ţiriac despre CCR, pensii, Ponta şi sistemul medical

Elvețianul Federer crede că “Anul acesta am decis să particip la Madrid deoarece mă simțeam bine din punct de vedere fizic și nimeni din echipa mea nu a avut nimic împotrivă. Îmi aduc aminte că cineva m-a criticat pentru că m-am odihnit în sezoanele precedente, dar am luat o decizie. Asta este frumusețea tenisului, că niciodată nu ai de unde să știi ce se va întâmpla”.

Ediția din 2018 a turneului de la Madrid a fost câștigată de Alexander Zverev. Neamțul l-a învins în finala de anul trecut pe austriacul Dominic Thiem. Cele mai multe titluri la Madrid le are Rafa Nadal (5), ultimul datând din 2017.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele