Resursele inepuizabile de cadre ale PSD!

0

Gelos pe succesul repurtat de ministrul Agriculturii, un titan al datului cu bâta în balta coerenței, noul titular de la  Educație pare decis să recupereze cu pași mari decalajul și până la prima ploaie de toamnă să fie cel dintâi reprezentant al cabinetului Tudose citat la rubricile de umor involuntar.

După ce a lovit dramatic cu școala gratuită pentru elevi, pe motiv că aceasta e plătită în procente variabile de către stat și părinți – o adevărată rețetă de gândire, logică, umor  și aroganță, toate topite în retortele laboratoarelor de la subsolul sediului partidului – Liviu Pop și ajutoarele sale au mai tras o salvă de tun menită să semnalizeze incompetența și lipsa unui minim de cunoștințe, inventând județul Târgoviște în cadrul unui comunicat oficial. În cazul în care prostia nu era suficient remarcată, îndreptarea erorii și repunerea în drepturi a județului Dâmbovița au fost urmate de niște explicații ridicole legate de „probleme tehnice și erori de livrare”.

Greu de crezut, dar PSD este singurul partid capabil să se debaraseze de niște „monștri sacri ai umorului involuntar”, precum Marian Vanghelie sau Mircea Geoană și la scurt timp să scoată din pălărie personaje de același calibru. Da, știm, nu suntem o țară de genii, de fapt nu există niciuna pe acest pământ, dar noi părem a fi campioni în a scoate în față și a pune în fruntea bucatelor tot felul de nulități cu multiple diplome, mai mult sau mai puțin plagiate.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele