Revolut își deschide birou în România

0

Revolut, aplicația bancară digitală care este utilizată ca o alternativă la serviciile bancare clasice, își deschide un birou și operațiuni în România. Aplicația include un card de debit, schimb valutar fără comision, tranzacționare de monede și plăți „peer-to-peer”. 

Utilizatorii din România vor putea să deschidă în curând un cont curent în aplicația Revolut în mai puțin de trei minute, să facă transferuri domestice și internaționale gratuite și să cheltuiască bani în străinătate fără comisioane ascunse. Formată dintr-un Country Manager și o echipă de marketing de mici dimensiuni, echipa locală a Revolut va fi responsabilă de creșterea și dezvoltarea pieței din România, precum și crearea unei revoluții financiar-bancare autohtone.

Aplicația le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în aplicație în câteva minute, să efectueze transferuri domestice și internaționale gratuite, să dețină și să schimbe 25 de monede în aplicație folosind cursul de schimb real (interbancar) și să cheltuie bani în întreaga lume, în 130 de monede, fără taxe și comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau MasterCard.

„Revolut are în acest moment peste 25000 de utilizatori în România care au încredere în noi pentru a le gestiona banii. În 2017 aceștia au cheltuit 3 milioane de dolari și au economisit peste 150.000 de dolari alegând Revolut în detrimentul băncilor tradiționale. Am ajuns la aceste rezultate organic, fără investiții în marketing. Suntem convinși că putem depăși 100,000 de utilizatori în România până la finalul anului cu susținerea echipei locale. În timp ce băncile tradiționale percep un comision de schimb valutar de până la 5%, clienții noștri au posibilitatea să transfere și să cheltuie bani oriunde în lume folosind cursul de schimb valutar real, cel interbancar. Fără taxe și comisioane bancare ascunse! ”, spune Andrius Biceika, Head of Country Managers, Revolut.

Tranzacții cu cryptomonede

Înființat în iulie 2015 în Londra de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko, Revolut are încredere că poate deveni un cont curent pentru gestionarea întregii activități financiare a utilizatorilor săi. Oferind servicii precum debit direct, depozite de economii inteligente „Vaults”, asigurare de călătorie bazată pe geolocalizare și expunere exclusivă la criptomonede, utilizatorii Revolut se bucură de tehnologie de ultimă generație. Aceștia pot până și să cumpere și să tranzacționeze Bitcoin, Litecoin și Ethereum prin simpla apăsare a unui buton, direct din aplicație.

Compania a atras până în prezent peste 1.800.000 de utilizatori și a procesat tranzacții de peste 12 miliarde de dolari. Revolut zguduie de la temelie serviciile financiare tradiționale punând tehnologia în centrul serviciului oferit clienților, care primesc notificări imediat ce cheltuie bani, văd cheltuielile pe categorii, au acces la instrumente de bugetare și măsuri de securitate sporită precum abilitatea de a utiliza gratuit carduri virtuale de unică folosință sau de a activa setări de siguranță bazate pe locație și proximitate.

Compania cu sediul în Londra are peste 1.800.000 de utilizatori în Europa și a procesat până în prezent peste 70 de milioane de tranzacții în valoare totală de mai bine de 12 miliarde de dolari. Revolut a obținut finanțări de 90 milioane de dolari de la investitori cunoscuți precum Index Ventures sau Ribbit Capital.

Sursa: Revolut își deschide birou în România

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele