S-a rezolvat, banii pleacă spre medicii din campania de vaccinare anti-COVID

1

S-a rezolvat, banii pleacă spre medicii din campania de vaccinare anti-COVID. Ministrul Sănătății a declarat că de vină pentru întârzierea plăților medicilor din centrele de vaccinare este un funcționar public. Vlad Voiculescu susține că a aflat abia luni despre această situație.

 

„Banii au fost ceruți ieri. Plățile au început să se facă. Astea nu sunt lucruri pe care le face ministrul. Există o întârziere, am evaluat. Cine este de vină? Un funcționar public este de vină. Câteodată există întârzieri și luăm măsuri să nu mai fie aceste întârzieri. Trebuia să completeze o hârtie. Eu am aflat ieri”, susține ministrul Sănătății.

Premierul Florin Cîțu a criticat marți întârzierea „nepermisă” a plăților pentru personalul medical din centrele de vaccinare.

vezi și 7 trucuri utile care te ajută să decorezi baia rapid și cu bani puțini

De asemenea, Ministerul Finanţelor a transmis va aloca banii necesari pentru plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, de îndată ce va primi solicitarea de la Ministerul Sănătăţii.

Luni, coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a declarat că niciun medic din centrele de vaccinare nu și-a primit de două luni banii pentru această activitate.

Vezi și Medicii de familie primesc 30 de lei pentru fiecare pacient vaccinat

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele