Româncă ucisă cu bestialitate în Belgia

0
- Reclama -

Familia tinerei din Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, care se mutase recent în Belgia şi care a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuţit, cere ajutorul oamenilor pentru repatrierea acesteia. ”Moartea este ceva normal, dar nu la vârsta asta şi în felul ăsta”, scrie verişorul ei.

Citiți și Școala care a ars azi-noapte era reabilitată recent, dar nu avea aprobare ISU

Potrivit verişorului tinerei, Alexandru Bondoc, familia Laurei nu are banii necesari pentru a plăti repatrierea cadavrului.

Alexandru Bondoc a postat un anunţ pe Facebook, cerând ajutor: ”Sunt foarte marcat de ceea ce mi s-a putut întâmpla. Din păcate, verişoara mea, Laura nu se mai află printre noi! Ne-a părăsit. Mulţi dintre voi i-aţi fost prieteni, prieteni buni, iar pe această cale vreau să vă rog frumos dacă puteţi să oferiţi un mic ajutor pentru a o aduce acasă să o înmormântam creştineşte, măcar atât putem face, având în vedere în ce chinuri a fost ucisă!”, scrie verişorul tinerei.

Acesta a pus la dispoziţie două conturi bancare pentru donaţii.

”Eu nu am putut face nimic ca să îi schimb soarta verişoarei mele, ea şi-a ales această cale şi eu nu am cu ce să o judec. Îi suntem datori să o aducem în ţară lângă noi, aici unde îi este locul, cel puţin noi familia şi prietenii care au cunoscut-o. (…) Laura se va întoarce în ţară orice ar fi şi prin orice metode posibile, chiar dacă va fi nevoie să vindem ce avem sau să ne împrumutăm”, mai scrie Alexandru Bondoc.

- Reclama -

O utilizatoare comentează postarea lui Alexandru Bondoc scriind că ”pentru un pumn de bani făcuţi împotriva lui Dumnezeu şi-a luat pedeapsă. Când faci ceva trebuie să îţi asumi şi riscuri!”.

În replică, verişorul tinerei uşice scrie că aceasta nu merita aşa o pedeapsă: ”După ce ca a fost omorâtă într-un mod terifiant de către un animal uman spuneţi că trebuia să îşi asume riscuri…credeţi că făcea aşa ceva dacă ştia că o să sfârşească în felul ăsta? Există un risc ca noi să murim în fiecare zi pe care nu poţi să ţi-l asumi. Moartea este ceva normal, dar nu la vârsta asta şi în felul ăsta”.

Potrivit site-ului SudInfo.be, Laura s-ar fi prostituat în Belgia, unde a plecat cu prietenul ei pentru a strânge bani ca să-şi cumpere o casă, în România. Aceeaşi publicaţie scria că tânăra ar fi postat un anunţ pe site-ul ”Quartier Rouge” şi ar fi primit clienţi în apartamentul său din Etterbeek, în care a fost găsită decedată miercuri, iar unul dintre aceştia ar fi ucis-o cu 50 de lovituri de cuţit.

Un bărbat de 24 de ani a fost arestat vineri, fiind acuzat de comieterea crimei.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat decesul tinerei de 21 de ani.

Laura a absolvit Colegiul Naţional ”Tudor Arghezi” din oraşul Târgu-Cărbuneşti, iar în 2016 aceasta a obţinut premiul II la un concurs de creaţie literară, eseuri şi arte vizuale, intitulat ”Străinul. Toleranţă, securitate şi integrare într-o cultură a diversităţii”. În 2017, tânăra s-a înscris la Facultatea de Mine, din cadrul Universităţii din Petroşani, dar a renunţat la studii.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele