Românii, a V-a zi pe baricade împotriva unei politici virusată de corupție

0
- Reclama -

Din mulțime se aude tot mai tare ca un laitmotiv, „Anticipate!”. Au trecut deja cinci zile de la prima zi în care românii au considerat că limita suportabilității a fost depășită în privința corupției de la vârful politicii românești.

Justiția, sugrumată de politicieni și modificată grosolan la ceas de seară, stă la mâna poporului sătul până peste cap de ticăloșiile PSD-iste instaurate peste țară de 27 de ani.

Piața Victoriei este plină ochi, peste 170.000 de români, predominant tineri, strigă căderea coaliției, care își însușește într-un mod impostor încrederea ireală a poporului, prin rezultatele obținute printr-o eroare irepetabilă la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

25.000 de oameni s-au strâns în jurul Palatului Parlamentului făcând un lanț uman, iar în toate marile orașe din țară, manifestanții au ieșit în stradă în număr foarte mare și în această seară.

Teama a pierit, iar curajul a devenit lege și virtute peste oameni.

- Reclama -

Românii scârbiți de PSD

Tehnicile mașinăriei de dezinformare au început să scârțâie, iar vrăjelile partidului lui Dragnea, care spun că spiritele rele, agențiile și alte forțe supranaturale au scos oamenii în stradă, nu mai sunt credibile și îndârjesc mai tare manifestanții.

România clocotește și praful în ochi produs de pomenile și promisiunile PSD-iste au început să provoace suferință în familiile românilor.

Liviu Dragnea, România e în moarte clinică, românii sunt săraci, iar țepele voastre fac gaură în stomac! Ajunge!

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele