Ronaldinho are din nou probleme cu legea

0

Fostul mare jucător de la Barcelona și AC Milan a fost arestat de polițiștii din Paraguay după ce ar fi pătruns în capitala țării, Asuncion, cu un pașaport fals, așa cum menționează Ministerul de Interne din această țară.

 

Ronaldinho, probleme cu poliția din Paraguay

 

Polițiștii au intrat peste Ronaldinho și fratele său în camera de hotel în care erau cazați și i-au reținut. Sud-americanul urma să prezinte un program de educație sanitară pentru copiii din Paraguay.

Se pare că Ministrul de Interne a declarat, pentru mai multe posturi de radio, că autoritățile de la aeroport au făcut o plângere către Parchet, după intrare fostului jucător în țară.

Încă nu se știe exact care vor fi consecințele pe care Ronaldinho le va suporta sau care este situația exactă în care acesta se află.

 

Pașaportul lui Ronaldinho a fost reținut de statul brazilian

Ronaldinho are probleme în Brazilia, iar în urmă cu mai multe luni statul i-a reținut pașaportul, din cauza unor amenzi neplătite, în valoare de 8 milioane de euro.

De atunci nu au apărut informații care să dovedească faptul că sud-americanul și-a recuperat documentul, așa că nu este exclus ca din momentul în care și-a pierdut pașaportul, fostul Balon de Aur să se fi folosit de acest fals pentru a călători în afara țării sale.

Citește și: Fotbalistul Ronaldinho se va căsători cu două femei în luna august

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele