Ronaldo i-a supărat pe angajații Fiat

0

Angajaţii Fiat sunt nemulţumiţi de posibilitatea ca Juventus să-l transfere pe atacantul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid şi să-i ofere un salariu de 30 de milioane de euro pe an.

“După Hguain, e Cristaino Ronaldo? Este o ruşine. Muncitorii Fiat nu au văzut o creştere de salariu de zece ani. Cu salariul lui Ronaldo se putea plăti o creşetere de 200 de euro pentru fiecare angajat. Am pierdut 10,7 la sută din cauza inflaţiei în ultima perioadă, iar această pierdere nu a fost compensată. Şi FCA (n.r. – Fiat Chrysler Automobiles) cheltuie 126 de milioane de euro pe an pe sponsorizări, din care 26,5 milioane sunt pentru Juventus”, a declarat Gerardo Giannone, care lucrează de 18 ani în fabrica de la Pomigliano D’Arco, de lângă Napoli, informează as.com.

Pe de altă parte, acţiunile clubului Juventus Torino au crescut la bursa din Milano cu 26 la sută, după ce a devenit cunoscut faptul că îl va transfera pe atacantul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Publicația ”Calcio e Finanza” notează că Juventus a câștigat 160 de milioane de euro, capitalul clubului a crescut de la 665 milioane la 825 milioane.

Citește și:Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Wimbledon

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele