Rovana Plumb este chestionată în Parlamentul European în legătura cu averea din România. La fel și alți candidați la postul de Comisar European

0
- Reclama -

”Vătaf” în România, șefă pe filiala PSD Dâmbovița, Rovana Plumb este deja cu probleme în Europa dat fiind că nu este nimănui clar de unde are sumele de bani pe care le le scrie în declarațiile de avere.

Plumb nu este singura candidată la un post de Comisar cu probleme legate de avere sau suspectată de presupuse fapte de corupție. Se pare că problema sa este similară cu a altor politicieni europeni ajunși foarte sus în ierarhia politică a statelor lor, acum fiind interesați de cariere europene.

Comisia juridică din Parlamentul European îi cere Rovanei Plumb explicații suplimentare cu privire la diferențele care apar între declarația de avere pe care fostul ministru a depus-o în România și declarațiile de avere depuse la Bruxelles.

Citește și Belina, dosarul în care Dragnea le trage după el pe Rovana Plumb și Sevil Shhaideh

Comisia îi mai cere Rovanei Plumb să traducă în engleză declarația depusă în România și să ofere detalii suplimentare despre un împrumut al acesteia pe care nu l-a menționat anterior.

Politicieni din Vest sau Est, probleme cu banii

Borell (Spania) i se cere să dea mai multe informații despre acțiunile pe care le deține și despre numeroaele funcții pe care le deține în consiliile de supraveghere.

- Reclama -

Jurova (Cehia) va trebui să dea mai multe informații despre proveniența banilor pe care i-a investit.

Hahn (Austria) va trebui să aducă mai multe informații despre acțiunile pe care le deține.

Wojciechowski (Polonia) va trebui să clarifice, la fel ca Rovana Plumb, anumite diferențe care apar între declarațiile de avere pe care le-a depus până acum la instituțiile europene.

Goulard (Franța), la fel ca Plumb și Wojciechowski trebuie să clarifice diferențe care apar între declarațiile de avere (cea din prezent și cea depusă pe vremea când era europarlamentar).

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele