Rovana Plumb: “Viorica Dăncilă este un profesionist, un om de echipă, un lider politic care îşi iubeşte mult ţara”

0

Preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, spune că premierul Viorica Dăncilă este un profesionist, un om de echipă, un lider politic care îşi iubeşte mult ţara. Plumb crede că Dăncilă va rămâne premier până la alegerile viitoare.

Rovana Plumb a declarat, joi după-amiază, la deschiderea Şcolii de Vară a femeilor din PSD că o cunoaşte de mult timp pe Viorica Dăncilă, care este un profesionist şi un lider politic care îşi iubeşte mult ţara.

“Am lăudat-o şi am să o laud întotdeauna pentru că o cunosc de foarte mult timp. Este un om profesionist, este un om de echipă, este un lider politic care îşi iubeşte foarte mult ţara care are foarte multe cunoştinţe la nivel european în ceea ce priveşte tot ce înseamnă parteneriate şi se dedică în fiecare zi implementării programului de guvernare pentru a răspunde tuturor nevoilor pe care românii le au”, a afirmat Rovana Plumb.

Întrebată de jurnalişti de ce Viorica Dăncilă îşi creează o imagine negativă, preşedinta organizaţiei de femei a spus că adversarii politici pot specula orice, dar pentru social-democraţi este important ca programul de guvernare să fie implementat.

“Fiecare dintre noi poate să aibă o părere însă părerea unanimă şi tot Partidul Social Democrat o are despre doamna Dăncilă pe care o cunoaşte de foarte mulţi ani şi ştim cât de dedicată este activităţii pe care o desfăşoară şi este un bun premier. În rest, adversarii politici pot specula orice, important pentru noi este să implementăm şi vom face acest lucru programul de guvernare”, a mai spus Rovana Plumb.

Ea a afirmat că Viorica Dăncilă va conduce Guvernul până la alegerile viitoare “cu certitudine”.

Organizaţia Femeilor Social Democrate organizează, în perioada 30 august -1 septembrie a.c. la Mamaia – Pavilionul Expoziţional, Şcoala Politică de Vară a OFSD, unde vor avea loc o serie de prezentări şi dezbateri privind contribuţia femeilor în realizarea Marii Uniri de la 1918, precum şi importanţa preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România.

Citește și Cristi Dănileț: Udrea e o infractoare condamnată definitiv pentru corupție care se sustrage de la executarea pedepsei

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele