Ryanair lansează o nouă rută din București către Londra Southend

0

Ryanair a anunțat lansarea unei noi rute din București către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale începând din noiembrie 2019, ca parte a programului extins pentru iarna 2019 din București.

Clienții din București pot acum să-și rezerve vacanțele în Londra și estul Angliei până în martie 2020, profitând de tarifele mai mici și experiența pentru clienți îmbunătățite ale Ryanair.

Ryanair își continua expansiunea în Europa Centrală și de Est prin lansarea acestei noi rute care urmează anunțului de ieri privind intrarea pe piața din Georgia.

Pentru a sărbători expansiunea continuă în România și Europa Centrală și de Est, Ryanair scoate la vânzare locuri promoționale din București de la doar 13 euro pentru călătorii până la finalul lunii noiembrie 2019, și care trebuie rezervate până Duminică, 25 august, doar pe Ryanair.com.

“Suntem încântați să ne continuăm expansiunea în România și Europa Centrală și de Est prin lansarea, în noiembrie, a unei noi rute din București către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale ca parte a programului extins pentru iarna 2019 din București,” a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair.

Cititi si Wizz Air, zboruri directe de la București la Edinburgh

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele