Sabrina Vega, campioană mondială pe echipe în 2011, i-a dat în judecată pe antrenorii Bela şi Martha Karolyi

0
- Reclama -

Fosta gimnastă Sabrina Vega i-a dat în judecată pe antrenorii Bela şi Martha Karolyi, pentru că nu au protejat-o de abuzurile medicului Larry Nassar.

Citiți și Ana Bogdan, nominalizată de WTA la titlul de “Revelaţia lunii aprilie”!

Sabrina Vega, campioană mondială pe echipe în 2011, i-a mai dat în judecată pe Larry Nassar, Federaţia de Gimnastică, dar şi Comitetul Olimpic American.

Ea susţine că Nassar a abuzat-o de sute de ori încă de când avea 12 ani. Ea s-a retras din activitate în 2015.

În vârstă de 22 de ani, Vega a mai spus că unele abuzuri au avut loc la ferma soţilor Karolyi, unde s-a aflat timp de 16 ani centrul de pregătire al lotului feminin american de gimnastică.

„M-am luptat cu efectele acestor abuzuri ani de zile. Federaţia de Gimnastică, Comitetul Olimpic şi soţii Karolyi nu m-au protejat nici pe mine şi nici pe alte sportive şi cred că trebuie să dea socoteală”, a declarat Vega.

- Reclama -

Ea cere daune de peste un milion de dolari.

În aprilie, antrenorii Bela şi Martha Karolyi au declarat că nu ştiau nimic de abuzurile medicului Larry Nassar.

Bela şi Martha Karolyi, care au antrenat gimnastele din lotul SUA, acestea obţinând numeroase medalii începând din anii ’90, au declarat pentru NBC că au fost şocaţi de dezvăluirile cu privire la Nassar şi la faptul că acesta ar fi abuzat gimnastele la ferma lor din Huntsville, Texas.

Larry Nassar a primit două pedepse cu închisoarea, până la 175 de ani, pentru că a agresat sexual cel puţin 265 de fete în decursul a două decenii.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele