Salarii de 4000 de euro la Casa Națională de Asigurări de Sănătate

0
- Reclama -

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a anunțat scoaterea la concurs a 5 posturi, într-o postare pe Facebook, luni, 18 septembrie. Instituția caută specialişti IT pentru Direcția Tehnologia Informației, iar salariul pe care îl oferă este de aproape 4.000 de euro.

 

„Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3.971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației!

Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!

Vezi și Mirela Furtună, acum deputată PSD din Tulcea, milionar cu salariu de bugetar

- Reclama -

Pentru mai multe detalii și condiții de participare, consultați anunțul complet pe site-ul nostru (Link: bit.ly/3EK5bhe) sau contactați Direcția Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal la 0372309240. Oportunitatea de a contribui la proiecte inovatoare în domeniul sănătății te așteaptă!”, scrie în anunțul CNAS publicat pe Facebook.

Termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023, iar proba scrisă este programată pe 9 octombrie 2023, conform reprezentanților Casei.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele