La SANCONFIND salariile medicilor sunt între 2.000 și 6.000 euro net

0
Sanconfind

„Pentru a determina un medic să renunțe definitiv la serviciul de la stat și să se mute la noi, am adunat salariul de la stat, veniturile de la un cabinet privat unde mai lucrează și ciubucul și am dat mai mult decât toate trei adunate”, a declarat antreprenorul câmpinean Ioan Simion, finanţatorul SANCONFIND.  Pentru a lucra full-time la SANCOFIND regula este ca medicii să nu mai profeseze și la un cabinet privat.

Potrivit antrepernorului, personalul medical se împarte în proporție de 70-80% în medici care lucrează full-time și au un salariu fix și cei care lucrează part-time. Salariile fixe pornesc de la 2.000 de euro net și ajung la 6.000 de euro net, în funcție de natura specialității.

De curând, SANCONFIND a a obținut aprobarea de structură pentru „spitalizarea de zi”. Noua secție, are o capacitate de 12 paturi pentru specialități chirurgicale și medicale, pe o suprafață de circa 1.000 mp.

Citește și: ”Spitalizarea de zi”, un nou serviciu la spitalul SANCONFIND”

La maternitatea SANCONFIND, cea mai  modernă şi mai ieftină maternitate din România la ora actuală, după aproape un an jumătate de la inaugurare, s-au născut 70 de copii.

În prezent, spitalul are 230 de angajați, dintre care medici, personal sanitar și angajați pentru întreținere și extindere. „Nu voi depăși un număr de 230 – 240 de oameni, dar voi schimba structura. Pe măsură ce vor apărea specialități noi, vor apărea și cadre medicale noi”, a adăugat antreprenorul.

În prezent, SanConfind este cel mai mare spital privat din zona Prahova-Braşov, cu secţii de recuperare şi balneoterapie, imagistică, laborator de analize, maternitate, dermato-venerologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie, pediatrie și spitalizare de zi.

Mai multe detalii în articolul aparut pe profit.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele