Săptâmâna viitoare, reprezentanţii Comisiei Europene vor veni la Bucureşti

0

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, că săptâmâna viitoare, reprezentanţii Comisiei Europene vor veni la Bucureşti, discuţiile vizând accesarea fondurile europene şi aplicarea măsurilor pentru populaţie şi economie, în actualul context.

 

”În acest moment există la nivelul fiecărui minister analize prin care să putem să identificăm acele măsuri prin care să sprijinim populaţia vulnerabilă, economia, investiţiile”, a spus premierul Nicolae Ciucă, precizând că măsurile vizează toată lumea, dar a vorbit depre populaţia vulnerabilă pentru că ei sunt cei mai afectaţi.

Şeful Executivului a mai spus că ”avem nevoie de investiţii, este singura modalitate prin care putem susţine economic şi financiar tot ceea ce ne-am propus în programul de guvernare”.

”Lucrăm cu Comisia Europeană, săptâmâna viitoare reprezentanţii Comisiei Europene vor veni la Bucureşti, astfel încât să putem identifica acele liniii prin care putem să accesăm fondurile europene şi să aplicăm măsurile”, a arătat premierul.

El a precizat că se analizează întreg pachetul de măsuri şi nu a dorit să dea detalii pentru a nu ”da oamenilor aşteptări”.

„Fotbalistul român cedează mental în străinătate”, spune Viorel Moldovan

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele