Şarapova vrea mai multă înțelegere din partea colegilor

0
MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 25: Maria Sharapova of Russia has a drink during a practice session on day eight of the 2016 Australian Open at Melbourne Park on January 25, 2016 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Dodge/Getty Images)
- Reclama -

Săptămâna viitoare Maria Șarapova revine în circuitul profesionist cu prilejul turneului de la Stuttgart ce debutează pe 24 aprilie. Sportiva are însă o nemulțumire legată de atitudinea colegilor din tenis și s-a declarat surprinsă de criticile unor jucătoare și jucători. Rusoaica va juca pe bază de invitații la Stuttgart, Madrid și Roma, speră să obțină wild-card și la Roland Garros, dacă nu va obține punctele necesare pentru a se califica direct pe tabloul principal.

Subiectul invitațiilor pentru Șarapova a divizat lumea sportului, jucători precum Andy Murray și Jo-Wilffied Tsonga declarând că sunt împotrivă ca rusoaica să fie favorizată în acest fel. ”Mi-am ispășit pedeapsa, așa că de unde această înverșunare? Există vreun motiv ca să fiu pedepsită în continuare? Eu nu văd niciunul. Când cazul meu era neclar, când se știa prea puțin, toată lumea avea dreptul să mă judece. Dar acum, după ce am trecut pe la Tribunalul de Arbitraj al Sportului, care este neutru, eu spun stop. Dacă jucătorii vor continua să mă denigreze, în pofida acestui lucru, atunci nu este corect”, a declarat Șarapova.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele