„Sărbătoarea” de la Cluj a început cu un moment neplăcut: gimnast scos pe targă din sală

0

Europenele de gimnastică nu au început sub cele mai bune auspicii. Laurențiu Nistor, primul gimnast  român care a intrat în concurs la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Cluj-Napoca,  s-a accidentat la spate în timp ce executa exercițiul  la bară fixă și a fost scos cu targa din sală de echipa de către medici.

Potrivit Agerpres: „La câteva secunde de la începerea exercițiului, Laurențiu Nistor a ratat prinderea barei și a căzut pe burtă la mare distanță de aparat. Rămas nemișcat, sportivul a fost imediat înconjurat reprezentanții staff-ului lotului României și de o echipă de medici. El le-a comunicat acestora că accidentarea a survenit la spate, iar medicii au decis să îi imobilezeze gâtul. Nistor a petrecut câteva minute nemișcat pe saltea, până când medicii l-au scos pe targă, în aplauzele de susținere ale spectatorilor prezenți la Sala Polivalentă.”

“Nu este nimic grav, Laurențiu are din ce am înțeles doar o contractură la spate. El a rămas nemișcat pentru că șocul respirator a fost destul de dur la contactul cu salteaua. Dar, după cum am spus, este bine din informațiile pe care le am până în acest moment”, a declarat ulterior președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica.

 

Sursa foto: tvr.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele