Scandal cu spectatorii la Roland Garros

0

Spectatorii şi-a exprimat neumulţumirea şi s-au lăsat cu greu duşi din tribunele arenei Philippe Chatriere tocmai în momentul în care se încingea meciul dintre sârbul Novak Djokovici, locul I ATP şi italianul Matteo Berrettini, locul 9 ATP.

 

Djokovici a câştigat destul de uşor primele două seturi, cu 6-3, 6-2, apoi meciul s-a echilibrat, devind spectaculos şi dramatic, iar Berrettini, încurajat frenetic din tribune, a luat al treilea set, cu scorul 7-6 (5). Pentru că spectatorii nu voiau să părăsească tribunele, partida a fost oprită la scorul de 3-2 pentru Djokovici în setul al patrulea şi cei doi juctori trimişi la vestiare.

Datorită relaxării restricţiilor de circulaţie (până la ora locală 23.00, faţă de 21.00 înainte), sesiunea de seară de la Roland-Garros de miercuri a fost singura de până acum care a avut loc cu public, astfel că 5.000 de spectatori au participat la sfertul de finală dintre numărul 1 mondial Novak Djokovici şi italianul Matteo Berrettini, care a început la ora locală 20.00, cu o oră mai devreme decât celelalte sesiuni de noapte.

La ora locală 22.30, un prim anunţ, huiduit, al crainicului i-a invitat pe spectatori să părăsească stadionul. Dacă unii s-au supus, majoritatea spectatorilor (care cumăraseră bilet doar pentru acest meci) a rămas pe terenul Philippe Chatrier.

Jucătoare de tenis, arestată la Roland Garros

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele