Scandal liberal cu Orban și Turcan

0

Ministrul Muncii Raluca Turcan  l-a atacat dur în şedinţa conducerii liberale, pe liderul partidului Ludovic Orban, reproşându-i atacurile la adresa colegilor şi faptul că a luat decizii fără să se consulte.

 

”Vă rog să nu mai atacaţi colegii de partid! (…) Nu cred că cei din afară sunt interesaţi de frustrările din interior”, i-a spus Turcan lui Orban, potrivit unor surse din partid.

Referitor la faptul că Orban i-a numit trădători pe unii dintre cei care şi-au anunţat susţinerea pentru candidatura lui Florin Cîţu la conducerea PNL, ministrul Muncii a ţinut să precizeze că oamenii din PNL au dreptul la opţiuni şi că aceasta nu înseamnă că sunt trădători.

”Dumneavoastră aţi dat tonul!”, a continuat ea, adresându-i-se liderului partidului,. Ea transmis că atacând colegii de partid, subminează autoritatea miniştrilor.

”Eu nu am atacat colegii, am făcut declaraţii corecte. Am susţinut toate deciziile guvernamentale. Dacă vi se pare atac să vorbesc despre suflul nou cu colegi vechi…
Pentru mine e important să existe un echilibru între tinereţe şi experienţă”, a replicat Ludovic Orban, conform surselor citate.
El a ţinut să sublinieze că la şedinţă sunt colegi care îl atacă public.”Eu voi duce campania intr-un mod pozitiv”, a ţinut Orban să precizeze.

Şi Florin Roman l-a întrebat pe Orban cine a luat decizia de a o susţine pe Cristina Pocora pentru CNA. Orban a răspuns că el a fost cel care a luat această decizie, Roman i-a precizat: ”Aveţi nevoie de mandatul nostru”. Orban s-a limitat la a-i răspunde că a luat act.
Florin Roman vorbește de ”dinozaurii” Năstase și Dragnea cu trimitere la Orban

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele