Schaeffler începe producția în masă a motoarelor electrice la fabrica din Cristian

0

Schaeffler, care deține o fabrică în comuna Cristian, începe producția în masă a motoarelor electrice la fabrica din Cristian.

„Ne-am transformat cu succes într-un furnizor de sisteme de acționare pentru soluții de mobilitate electrică sustenabilă și ne-am stabilit drept un partener de încredere pentru clienții noștri”, spune Matthias Zink, CEO Automotive Technologies la Schaeffler AG. Punctul cheie al diferenței Schaeffler este know-how-ul său la nivel de componente și sistem. „Suntem implicați în mobilitatea electrică de mai bine de 20 de ani și înțelegem cerințele trenului de rulare. Capacitatea noastră de inovare ca furnizor global în sectorul Automotive și de Industrie plus abilitățile noastre industriale puternice ne fac un partener preferat pentru clienții noștri.”

Potrivit bizbrasov.ro, anul acesta va începe producția de masă a modulelor hibride, a unităților de acționare hibridă și a transmisiilor cu punți complet-electrice. Baza producției de motoare electrice Schaeffler este o platformă tehnologică modulară, integrată.

Schaeffler a atins recent o altă etapă, intrând pe segmentul aplicațiilor grele pentru vehiculele comerciale. Schaeffler a anunțat o comandă de producție în masă pentru motoare electrice cu tehnologie de înfășurare ondulată, o tehnologie care oferă densitate mare de putere, precum și avantaje în timpul asamblării.

Tesla va construi o fabrică în India

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele