Se rupe deja ProRomânia? Tudose, Câmpeanu și Constantin bat la ușa PNL și PSD

0

Perspectiva că ar putea provoca alegeri anticipate și că ar putea pierde posturile bănoase din Parlament, îi impinge pe mai mulți parlamentari ProRomânia să voteze Guvernul Orban și să o mai ducă ”călduț” cu salariu și mașină de serviciu încă un an.

 

Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, sunt pe punctul de a părăsi formațiunea condusă de Victor Ponta pentru a se înscrie în PNL, sugerează prin interpuși cei doi membrii fondatori ai ProRomânia.

Și alți alți șase parlamentari Pro România intenționează să nu asculte de Victor Ponta și să își dea votul de învestitură pentru guvernul liberal.

Lucrurile se leagă pentru că liberalii spun că opt parlamentari din partidul lui Victor Ponta vor vota Cabinetul Orban. PNL se bazează pe minimum 235 de voturi în plenul Parlamentului.

”Este un curent în partid potrivit căruia este important ca acest guvern să fie instalat. Este important să aibă cine să facă bugetul pe anul viitor, să facă rectificarea bugetară pentru a se putea plăti pensiile și salariile la finalul anului. Putem să facem ulterior opoziție. Dacă nu am vota guvernul, am fi responsabili pentru perpetuarea crizei politice cu consecințe nefaste pentru români. Eu sper să îl convingem pe Ponta până la începutul ședinței de plen reunit să ridice interdicția parlamentarilor Pro România de a participa la vot”, a declarat unul dintre liderii Pro România pentru G4Media.ro.

Ponta crede că Tudose își negociază reintrarea în PSD

Ponta, pe Facebook, spune despre fostul premier Mihai Tudose că a negociat cu Claudiu Manda să treacă la PSD și cu Ludovic Orban votarea guvernului PNL. Ponta spune că că Tudose este cel pentru care au muncit toți din partid să ajungă în Parlamentul European și i-a mințit în față, cel pentru care și-a cedat el mandatul.

Citește și Guvernul Orban, află dacă va primi investitura

Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!

E bine ca macar separam apele / dar este greseala mea ca am lasat de la mine sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra! Mergem mai departe – mai putini dar fara vanzatori!

Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Chiar responsabil!

Este corect sa nu votam un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Basescu in Decembrie 2009 – si care va genera un dezastru in 2020 exact cum a fost in 2010! Nu am votat Guvernul “Ciolos” si mi-am asumat toate riscurile – asa voi face si acum!

ProRomania trebuie sa fie un proiect politic pe termen lung , cu adevarat modern si social democrat / nu voi lasa ca aceasta constructie sa fie folosita ca un vehicol de adus la Putere PNL si Ludovic Orban!

Chiar daca acum ProRomania este sub un atac total – vom rezista si vom fi mai buni si mai puternici!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele