Se strânge lațul în jurul lui Dragnea! Denise Rifai: “Încă cinci lideri grei ai partidului se alătură disidenților”

0

Tot mai mulți social-democrați vor ca Liviu Dragnea să plece din fruntea partidului. În acest sens, disidenții au pregătit și o solicitare scrisă care ar fi semnată de peste 20 de organizații ale partidului. Deși planul inițial era de a o depune, vineri, la partid, contestatarii lui Dragnea s-au răzgândit, informează Realitatea. Vor să-l determine pe șeful PSD să-și dea demisia pentru a evita un scandal în interiorul partidului.

Nicolae Bădălău, Paul Stănescu și Mihai Tudose sunt nucleul dur al grupării din PSD care dorește îndepărtarea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Astăzi, potrivit realizatoarei Realitatea Tv, Denise Rifai, au mai apărut alte cinci nume ale unor grei din PSD care vor ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate.

„SOC!!!! Astazi au mai aparut alte Cinci NUME ale unor grei din PSD care se alatura domnilor Stanescu, Badalau, Ciolacu si doamnei Gabriela Firea, ca semnatari ai scrisorii in care se cere retragerea sprijinului politic lui Liviu Dragnea. Asadar, urmatorii pe lista semnatarilor scrisorii sunt:

Dumitru Buzatu – sef PSD Vaslui

Robert Negoita – sef PSD sector 3, Bucuresti

Rodica Nassar – sef PSD sector 2, Bucuresti

Ioan Mocioalca – sef PSD Caras Severin

Ion Rotaru – sef PSD Braila

Si acum, cateva precizari:

  1. Scrisoare Exista si exista intr- un singur exemplar si este in posesia unei persoane pe care eu o cunosc foarte bine si care este o persoana cu maaare greutate in PSD;

2. CEI CARE SPUN CA SCRISOAREA NU EXISTA si ca este o mare gogomanie NU AU FOST DE FAPT INVITATI SA SEMNEZE SCRISOREA !!!!!

( multi lideri psd care de fapt asteapta la colt sa pice dragnea dar pana atunci se dau sustinatori de seama – spun ca scrisoarea nu exista)”, scrie Rifai pe Facebook, care adaugă că mâine va continua publicarea altor nume.

Citește și Victor Ponta: „PSD este un partid populist și xenofob

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele